Klantervaringen

Studio'OW is blij met elke opdrachtgever, en gelukkig is dat andersom ook zo. Klanten van Studio'OW delen graag hun ervaringen met jou;

Pieter Voogt (PauwR Digital Marketing) - Tilburg
"Chris brengt woon- en werkgeluk in huizen en kantoren. Elke dag, zowel thuis als op het werk, genieten wij nog van zijn ideeën en adviezen. Daarom ook kan ik Studio'OW met een gerust hart aanbevelen, bij deze!"

Nicole van Wieringen (Van Wieringen Werving & Selectie) - Tilburg
"Ik heb Studio 'OW in de hand genomen voor zakelijk advies op maat en dat maakt Chris meer dan waard. Hij is enorm creatief en een echte vakman. De volgende keer schakel ik Studio 'OW zeker weer in!"

Dennis Verhoof (Verhoof Flooring) - Tilburg
"Helder en goed communiceren maakt samenwerken met Chris erg prettig! Qua resultaat spreken de foto's op deze pagina natuurlijk voor zich. Verhoof Floor Systems en Studio'OW zijn geen vreemden van elkaar!"

Angelo Hellmig (ACG Schilderwerken) - Tilburg
"Chris maakt prachtige ontwerpen waar wij er een aantal van hebben mogen realiseren op het gebied van schilderwerk en behangwerk.
Het is ook nog eens een super fijn persoon om mee te werken en een echte vakman!"

Christ & Nannie Vermeer (Restaurant Bij Vermeer) - Tilburg
"Professioneel en persoonlijk. Speelt op de wensen van de klant in. Zowel m.b.t. ontwerp, realisatie als budget."

Jeroen & Brenda - Goirle
"Meerdere malen heeft Chris ons perfect geholpen met verbeteringen in ons huis, hij weet ideeën goed visueel over te brengen en raakt details die bepalend zijn in het eindresultaat. Een top adviseur!"

Merel & Bart - Breda
"Leuke, sprankelende, originele ideeën en service op maat! Super advies, begeleiding en realisatie."

Pim & Annemijn - Tilburg
"Chris weet als geen ander je wensen om te zetten naar realistische mogelijkheden! Hij heeft onze dromen op papier gekregen en die gaan we nu in werkelijkheid brengen!"

Stijn & Jeske - Tilburg
"Gewoon een topper! Luistert goed naar je wensen en weet deze goed te vertalen naar prachtige ontwerpen"

Aram & Katrien - Tilburg
"Chris kan goed luisteren naar je wensen en je totaal verrassen met een ontwerp dat precies aansluit bij je wensen, maar je nooit van tevoren had kunnen bedenken. Het maakt niet uit of het nu gaat om één enkele kamer in een woonhuis of de restyling van een bedrijfspand. Chris neemt er de tijd voor en komt iedere keer weer met prachtige en haalbare ontwerpen!"

Siem & Jikke - Tilburg
"Bij de aankoop van ons nieuwe huis en de daarbij noodzakelijke verbouwing heeft Chris ons ontzettend fijn geholpen.
Chris is meegegaan met ons toen we het huis voor de tweede keer gingen bezichtigen en heeft op basis daarvan een super gaaf ontwerp voor de gehele benedenverdieping gemaakt. Kort na de bezichtiging is Chris bij ons langsgekomen om het 3d-ontwerp aan ons te laten zien en het was precies wat we in gedachte hadden. Naast dit ontwerp kwam Chris ook met een kleur- en lichtadvies, interieuradvies en contactpersonen / suggesties voor bedrijven voor onder meer het stucwerk, de vloer, gordijnen en meubels.
Hierna stopte het werk van Chris niet. Hij toonde regelmatig interesse in het proces en bood daar waar nodig nog hulp om zijn kennis en contacten op de juiste manier in te zetten.

Chris speelde perfect in op onze wensen en door zijn mensenkennis sloot dit ook volledig aan op wat wij wilden. Hij is makkelijk bereikbaar, oplossingsgericht, durft out of the box te denken, is vernieuwend en een fijne vent om mee te sparren bij vragen over de juiste producten.
We wonen nu inmiddels 4 maanden in ons huis en we genieten nog elke dag van het geweldige resultaat. Bij een volgend project roepen we zeker weer de hulp in van Chris.
Hartstikke bedankt!!"

Mark & Maartje - Tilburg
"Onze keuken van 25 jaar oud was aan vervanging toe. Who, you gonna call? Chris Gadellaa natuurlijk. Hij maakte twee mooie 3-D-ontwerpen in de stijl die wij redelijk algemeen aan hem hadden beschreven. Die vertaling (van een vaag concept naar een strak ontwerp) was bij hem in hele goede handen. Hij snapte wat wij wilden, misschien zelfs voordat wij het zelf wisten! Hier wat aanpassen, daar wat bijschaven en wij hadden op papier een gave, eigen, bijzondere keuken. En wie is er dan beter om te vragen ook de begeleiding en uitvoering te coördineren, ons te adviseren bij de 101 keuzes die je moet maken en te zorgen dat het papieren ontwerp ook in de praktijk zo uitpakt? 

Chris, bedankt voor je creativiteit en je ondersteuning. Voor iedereen die twijfelt: is het Studio Ow of is het Studio O-wee? Voor mij is het duidelijk: Studio Ow-kay!"

Wil & Mieke - Rosmalen
"Studio’OW, in de persoon van Chris Gadellaa, heeft ons nieuwe huis omgetoverd tot een klein paleisje. Chris is een man met grenzeloos mooie en gedurfde ideeën. Hij bedenkt dingen, die nooit in ons op zouden komen. In 2015 kochten we een vrijstaand huis in de wijk Maliskamp te Rosmalen. Chris hielp ons met een origineel en strak plan. Op een avond kwam hij ons een map met tekeningen brengen, nadat hij goed had rondgekeken in ons oude interieur. Het plan was onmiddellijk perfect en we gingen met elkaar in zee. Hij heeft alle beloften ingelost en is een man waar goede afspraken mee te maken zijn. Hij stuurt de hulptroepen goed aan. De communicatie is direct, effectief en vriendelijk bovendien. Het eindresultaat is prachtig. Home is where the heart is, mede dankzij Chris. Hij heeft een en ander prima begeleid, een hele zorg minder. Kortom: hoge hoed af voor Studio’OW, ga dus gerust met ze in zee. O ja, en als u er dan eindelijk woont, komt Chris nog lichtspotjes richten en vertellen welk schilderij waar moet."

Daffy de Vyldre - Tilburg
"Beste Chris, Toen ik met het opstarten van mijn winkel aan de slag ging had ik geen idee hoe ik het er moest laten uitzien. Ik wilde een toegankelijke winkel, met een eigentijds karakter, zonder dat het koud of te modern over zou komen. In het gesprek wat we hadden kwam heel snel naar voren dat jij feilloos begreep waar retail eindigt en couture begint. De vertaalslag naar een interieurontwerp was voor u kinderspel. Veel dank voor de goede tips in verband met het lichtplan en de veiligheid voor mijn producten! wat een gaaf ontwerp! Heel veel dank hiervoor! Met vriendelijke groeten, Daffy de Vyldre."

Saskia Smulders - Tilburg
"Ik ken Chris vanuit het BNI chapter de Watertoren, waar wij beiden trots lid van zijn. In de afgelopen maanden heb ik zulke mooie dingen van hem voorbij zien komen en enhousiaste verhalen gehoord over geraliseerde projecten van hem. Dit was de reden waarom ik juist Chris heb benaderd om mee te denken over mijn keuken die ik graag wil gaan verbouwen. Chris is bij mij thuis komen kijken naar de huidige ruimte, heeft mij vervolgens veel (open) vragen gesteld, aandachtig geluisterd, is gaan meten, heeft foto's gemaakt en begon meteen te schetsen. Vervolgens heeft hij in een hele korte tijd mijn wensen en zijn ideeen verwerkt tot een geweldig voorstel! Niet 1 maar 3 opties legde hij me voor. Alledrie prachtig, maar 1 ervan was meteen in de roos. Hierna is hij aan de slag gegaan om een prijsoverzicht te maken. Grondig, reeel en overzichtelijk. Hij laat hierbij niets aan het lot over. De realisatie-datum moet nog geprikt worden, maar met Chris als begeleider van de verbouwing gaat dat zeker goed komen. 

Chris is daarnaast ook nog een ontzettende warme persoonlijkheid. Hij heeft voor mij de gunfactor. Ik wil hem dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een betrouwbare, bevlogen en kundige interieurontwerper. Dank je Chris!"

Tommy Grein (Q-Promotions) - Tilburg

"Super snel gehandeld met een heel gaaf eindresultaat."

Fam. Schräder - Goirle 
"Een fijne en leerzame samenwerking! De goede en leuke ideeën werken inspirerend en wekken een hoog enthousiasme, niet alleen bij ons maar ook bij bezoekers." 

Ron Adriaensen (Bouwen Met aannemersbedrijf) - Goirle 
"Betrouwbaar, vakkundig, flexibele en prettige samenwerking!"

Dennis Vogels (Vogels Bouwmanagement) - Tilburg 
"Chris maakt schitterende, moderne en verfrissende ontwerpen waardoor ruimtes perfect op elkaar aansluiten zodat je meteen een totaalbeeld krijgt van de gewenste eindsituatie. Chris, in het bijzonder bedankt voor je creativiteit bij het realiseren van o.a. het project bij Tristar, DS Smith, Agristo en B&G Hekwerk. Leuk om met je samen te werken."

W. Swinkels - Nijmegen
"Dag Chris, bij deze laat ik je weten dat ik vele mooie reacties heb gekregen op de verandering van mijn keuken/woonkamer. Natuurlijk wil ik jou nog eens danken voor de wijze waarop jij mij een goed werkbaar woonadvies heb gegeven. Het is heerlijk te ervaren dat je met simpele en bestaande woonelementen je woonplezier zo kan verhogen. Ik heb er met familie en vrienden al ontzettend van genoten. Ik ga nog foto's maken van mijn heerlijk woongenot en je deze dan toesturen. Ik wil eenieder uitnodigen hiervan kennis te nemen. Beste Chris, goede voortzetting met die mooie talenten van je."

 P. Rutteman-van Gijsel - Nederhorst den Berg 
"Wij hebben Chris gevraagd om onze badkamer te ontwerpen. Van begin tot eind heeft Chris ons op een zeer prettige manier begeleid. De ruimte kende een bouwkundige uitdaging, maar door enkele praktische oplossingen en duidelijk uitgetekende modellen voor de aannemer is de ruimte functioneel en zeer ruimtelijk geworden. De gekozen materialen zijn van dusdanige kwaliteit dat de badkamer er nog steeds als nieuw uit ziet. Chris, voor ons volgende project; de woonkamer en de meubels, komen we graag weer bij jou!"

 S. van Boxtel (ACES Direct) - Tilburg 
“In STUDIO’OW vonden wij een partner die ons DNA heeft vertaald in een strakke, frisse en moderne kantooromgeving.
Onze medewerkers voelen zich nog meer thuis, op ons kantoor. Door een professionele aanpak is onze identiteit zelfs versterkt. STUDIO’OW is voor ieder bedrijf een welkome aanvulling!”

Bram Sauer - Goirle 
"Zelf hadden we al lang nagedacht over onze 1ste verdieping en hoe hierin al onze wensen te verwerken. We dachten dat het niet echt mogelijk was totdat we in contact kwamen met Chris. Na het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat er veel mogelijk was. Erg knap hoe hij naar een ruimte kan kijken en deze blanco te benaderen. In het tweede gesprek bevestigde de perfect uitgewerkte tekeningen dat al onze wensen mogelijk bleken! Chris wilde graag onze suggesties meenemen zodat we samen tot een definitieve versie kwamen waarna de start van het project snel volgde. Door de samenwerking met Ron Adriaensen van BouwenMet... en tussentijdse contacten met Chris is het verworden tot een fantastisch eindresultaat waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. De 1ste verdieping had eigenlijk altijd zo moeten zijn!"

S. van Roessel (Gasterij de Commanderie) - Riel 
"Onlangs heb ik voor Gasterij de Commanderie advies ingewonnen bij Studio'OW,Chris heeft mij toen uiterst netjes en vakbekwaam geadviseerd.
Wat hij erg goed deed is mijn blik verbreden, en mij andere mogelijkheden en toepassingen van materialen laten zien. Hieruit volgend is hij tussenpersoon geweest bij de aankoop van diverse gordijnen voor onze Orangerie, naar ieders tevredenheid. Gasterij de Commanderie dankt Chris en Studio'OW dan ook voor de plezierige samenwerking!" 

J. van Erven (Ergoform) - Goirle
"Studio'OW heeft onze nieuwe showroom ontworpen. Er is gebruik gemaakt van lichte maar toch kenmerkende kleuren. Chris heeft een duidelijke visie aangaande de routing en zichtlijnen. We hadden maar een beperkt budget maar het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen en is fantastisch. Ook de samenwerking is ons uiterst goed bevallen. Dikke aanrader voor de zakelijke en particuliere klant!" 

Pim Smolders - Tilburg 
"Ons appartement staat al zo'n 4 jaar (sinds 2010) te koop. De huizenmarkt ligt al een behoorlijke tijd op z'n gat. Na een aantal keren een flinke prijsverlaging doorgevoerd te hebben, wilden we het eens over een andere boeg gooien. Chris had al eerder een "balletje" opgegooid. Met een aantal veranderingen binnen ons appartement, waar de toekomstige bewoners mee aan de slag kunnen en wat praktische tips voor de korte termijn, zijn wij Chris dankbaar voor het resultaat en de fijne samenwerking. Duidelijke, snelle communicatie en een zeer prettige manier van begeleiden!"

Marloes Wouters (Broeder Liplap & Café D'n Brands) - Goirle 
"Chris heeft bij ons een zaal onder handen genomen. We wisten totaal niet wat we wilden, maar door goede, gerichte vragen had Chris snel door welke kant we op wilden. In een mum van tijd kregen we een aantal schetsen te zien, waar meteen de juiste voor ons gevoel bijzat. Tot de dag van vandaag zijn we zeer content met deze keuze."

Deni & Thom - Goirle 
"Chris, het was even lastig toen je met vakantie ging. Alles was zeer goed uitgetekent en voorbereidt door jou en tóch waren er wat vragen vanuit de werklui waar we zelf een besluit in hebben moeten nemen. Achteraf niet eens zo'n gekke oplossingen ;-) Verder was alles pico bello, en we zijn zeer tevreden zoals je al weet."

Stijn van der Burgt (Fysio Binnenstad) - Tilburg 
"Studio'OW heeft onze nieuwe en sfeervolle praktijk ontworpen, Fysio Binnenstad. Top ontwerpen! Chris is een kei in het vertalen van je wensen en ideeën naar een mooi en stijlvol ontwerp.
Hij adviseert en denkt mee, zodat er een top ontwerp uitkomt."