Badkamer ontwerp

Bij STUDIO'OW zijn we ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van badkamers. Onze visie is dat de badkamer fris, ademend en uitnodigend moet zijn. Een badkamer moet een oase van rust zijn. STUDIO'OW verliest hierbij het praktische aspect zeker niet uit het oog. Onze creatieve insteek en uitstekende materiaalkennis maken dat het badkamer ontwerp uniek, praktisch en tijdloos is.

Elke badkamer, toiletruimte of sanitaire ruimte die STUDIO'OW maakt is 100% maatwerk. Het gaat immers om jouw eigen, unieke identiteit. Dat maakt elk ontwerp een op zichzelf staand project. Wel volgen wij een vaste werkwijze, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en we het beste resultaat bereiken.

Wij hechten er veel waarde aan dat je als klant tevreden bent. Daarom blijven we graag tot en met de oplevering betrokken bij het project. Je kunt ons zien als 'esthetisch regisseur'. Wij houden in de gaten of het badkamerontwerp wordt uitgevoerd zoals wij het met jou hebben afgesproken.
 
Natuurlijk is het ook mogelijk een deel van het traject te volgen, waarbij we bijvoorbeeld alleen een badkamerontwerp leveren.

Een samenwerking start altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. We leggen je dan graag alle mogelijkheden voor.

Vraag een offerte aan >>

Bekijk onze projecten >>