Binnenhuis architectuur

“De kracht van een interieur schuilt in rust, niet in poespas en blabla."

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair. Ook de binnenhuis architectuur zorgt er uiteindelijk voor dat een woning, kantoor- of bedrijfsruimte voelt als een tweede huid. 

De binnenhuis architect van STUDIO'OW buigt zich eerst over het totaalplaatje, waarbij alle wensen doorgesproken worden. Zo komen we samen tot de kern. Soms wordt besloten tot een rigoureuze verbouwing, soms kan het maken van een extra zichtlijn al zeer veel doen.
Om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, kunnen wij indien gewenst ook de styling, kunst, beplanting en de inrichting van de tuin verzorgen.

Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau zijn wij jouw enige aanspreekpunt. Voor de uitvoering maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en ambachtslieden. We nemen je het werk uit handen en zien erop toe dat het papieren ontwerp uiteindelijk perfect vertaald wordt.

Een samenwerking start altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. We leggen je dan graag alle mogelijkheden voor.

Vraag een offerte aan >>

Bekijk onze projecten >>