Interieurontwerp

“De kracht van een interieur schuilt in rust, niet in poespas en blabla."

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair. Ook het ontwerp zorgt er voor dat een woning, kantoor- of bedrijfsruimte aanvoelt zoals deze aan móet voelen!

De ontwerper van Studio'OW buigt zich samen met jou over het totaalplaatje, waarbij jouw wensen de rode draad vormen. Soms wordt besloten tot een rigoureuze verbouwing, soms kan het maken van een extra zichtlijn al zeer veel doen.
"Veranderen om het veranderen" is niet onze stijl. Vandaar dat onze manier van werken niet per definitie hoge kosten met zich mee brengt.

Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau zijn wij jouw enige aanspreekpunt. Voor de uitvoering maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en ambachtslieden. We nemen jou het werk uit handen en zien erop toe dat het papieren ontwerp uiteindelijk perfect vertaald wordt.
Wij kunnen desgewenst ook de styling, kunst, beplanting en de inrichting van de tuin verzorgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk een deel van het traject te volgen, waarbij wij bijvoorbeeld alleen een interieur ontwerp leveren, en desgewenst als adviseur optreden.

Een samenwerking start altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. We leggen je dan graag alle mogelijkheden voor. 
Lees hier de ervaringen van opdrachtgevers die je voorgingen, en laat je overtuigen!  

Vraag een offerte aan >>

Bekijk onze projecten >>