Keuken ontwerp

Bij STUDIO'OW zijn we reeds 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van keukens. In een keuken ontwerp wordt het praktische aspect nogal eens over het hoofd gezien. Echter niet bij STUDIO'OW. Creativiteit, functionaliteit en praktische oplossingen zijn belangrijke kenmerken van onze keuken ontwerpen.

Elk keuken ontwerp dat STUDIO'OW maakt is 100% maatwerk. Het gaat immers om jouw eigen, unieke identiteit. Dat maakt elk ontwerp een op zichzelf staand project. Wel volgen wij een vaste werkwijze, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en we het beste resultaat bereiken.

Wij hechten er veel waarde aan dat je als klant tevreden bent. Daarom blijven we graag tot en met de oplevering betrokken bij het project. Je kunt ons zien als 'esthetisch regisseur'. Wij houden in de gaten of het keukenontwerp wordt uitgevoerd zoals wij het met jou hebben afgesproken.
 
Natuurlijk is het ook mogelijk een deel van het traject te volgen, waarbij wij bijvoorbeeld alleen een keukenontwerp leveren.

Een samenwerking start altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. We leggen je dan graag alle mogelijkheden voor.

Vraag een offerte aan >>

Bekijk onze projecten >>