Klantervaringen

Studio'OW is blij met elke opdrachtgever, en gelukkig is dat andersom ook zo. Klanten van Studio'OW delen graag hun ervaringen met jou;

Jindra & Patrice - Nederhorst den Berg
"We zijn al jaren goede vrienden dus de keuze om samen met jou dit verbouwproject aan te gaan was niet meer dan logisch. Jij hebt in de afgelopen jaren van Studio'OW een gerenommeerd bedrijf gemaakt. Je advies op maat was dan ook echt een schot in de roos. Je hebt met recht je roeping gevonden en je bent een echte vakman.
Je oog voor details en verstand van zaken heeft ons erg geholpen in het maken van de juiste keuzes! Namens mezelf en Patrice wil ik je alvast heel erg bedanken en laten we binnenkort het glas heffen op het mooie eindresultaat en onze vriendschap."

Marcel van Lopik (BT Groep) - Oisterwijk
"In de zomer van 2019 heeft Studio’OW een compleet ontwerp gemaakt voor het herinrichtingen van een kantoorvilla gelegen in het centrum van Tilburg. Het gemaakte ontwerp vertaalde een modernisering qua uitstraling en materiaalgebruik en heeft daarnaast recht gedaan aan de historie van het mooie pand. Adviezen in kleurgebruik op de wanden, veranderingen van muurposities, advies in vloer- en wandtegels en verlichtingsoplossingen zijn vervolgens door BT Groep vertaald in de realisatie van de gemoderniseerde werkomgeving. Aan het einde van 2019 heeft onze tevreden klant intrek genomen in hun schitterend verbouwde kantoor. Tekenend voor Chris zijn het voortdurend blijven fungeren als klankbord voor BT Groep en de opdrachtgever waardoor het ontwerp en uiteindelijk doel nooit uit het oog verloren raakt. Doelstelling van BT Groep is om de samenwerking te intensiveren met Studio’OW waarbij we inrichtingswensen vertalen van ontwerp tot realisering!"

Johan Laureijssen (Golfclub Prise d'Eau) - Tilburg
"Inmiddels heb ik al een aantal projecten en trajecten met Chris doorlopen en daaruit heb ik niets dan positieve ervaringen overgehouden. Hij komt met ideeën/oplossingen waar ik zelf nooit opgekomen was en waarbij hij ook goed rekening houdt met het beschikbare budget. De voorstellen worden besproken en eigen inbreng wordt door hem op waarde geschat. Chris is professioneel, flexibel en creatief en is de eerste die ik bel wanneer ik weer een interieuroplossing nodig heb."

Marieke & Jacques - Waalwijk
"Wij hebben Chris naar volle tevredenheid ingeschakeld voor tips & adviezen voor ons nieuwe huis. Ik had zelf al best veel ideeën, maar wilde graag sparren met iemand met verstand van zaken, om mijn ideeën te toetsen, twijfels te overleggen en op nieuwe ideeën te komen. Een andere interieurdeskundige kwam n.a.v. die vraag met een offerte van een paar duizend euro. Gelukkig begreep Chris wél mijn insteek, en speelde daar prima op in. Geen compleet ontwerp, maar advies o.b.v. uurtje factuurtje, op de momenten dat ik dat nodig had. Dat werkte voor mij heel prettig. Hij nam op deskundige wijze al mijn twijfels en zorgen weg, en bracht me op nieuwe ideeën. Mede dankzij Chris is ons nieuwe huis helemaal ons thuis geworden."

Gijsbert & Jolanda - Goirle
"Wij hebben Chris uitgenodigd om een mee te denken naar de mogelijkheden voor de verbouwing van onze huidige keuken. In relatie tot ons huis was de keuken niet heel groot en erg donker. Na een korte kennismaking en een ronde door de woonkamer en keuken hebben wij onze wensen, do en don’ts bij Chris neergelegd. Hij heeft foto’s van de keuken en woonkamer gemaakt en alle maten opgemeten. We hebben Chris aangegeven dat we voor veel openstaan en dat hij zijn creativiteit mocht gebruiken,  en JA dat heeft hij zeker gedaan! 2 weken na de eerste afspraak kwam Chris om het eerste concept te laten zien. Wat waren we blij verrast! Hij heeft onze verwachtingen overtroffen met een ontzettend mooi en creatief voorstel. Daarnaast is het erg fijn dat Chris de sfeer uit de huiskamer heeft meegenomen in het ontwerp voor de keuken. Echt super! Chris heeft onze vraag en behoeften vertaald naar het ontwerp.
Ook gaf Chris advies over samenwerkingspartijen waar hij goede ervaringen mee had. Chris denkt mee met de klant, is kritisch en helder in zijn communicatie. Ook de map met het ontwerp en de 3D tekeningen was top.
Wij willen Chris absoluut aanbevelen!"

Bjorn & Lieke - Berkel-Enschot
"Al enige tijd liepen we met de gedachte rond om het een en ander aan te passen in huis. Maar waar begin je en wat pas je aan? En is het dan niet jammer als je na alle aanpassingen dan nog het ‘net niet gevoel’ over houdt? Om dat te voorkomen hebben we Chris uitgenodigd. Samen hebben we zitten brainstormen. We hebben onze wensen, ideeën besproken en aangegeven ‘wat moet blijven’. Chris is aan de slag gegaan en met een plan gekomen. Ook hierin kun je aangeven hoe uitgebreid je dat wilt hebben en welke rol Chris vervult (ja ja… hij kan voor je gaan shoppen, maar dat doen wij zelf graag). De voorstellen zijn besproken en we zijn bezig om ons huis langzaam te transformeren. We gebruiken niet alle ideeën van Chris en als we iets anders willen dan het voorstel, sturen we Chris een foto of hij het iets vindt of we vragen of hij nog een ander voorstel heeft. Chris is flexibel, denkt mee. Hij heeft een goede kijk op ruimtes en brengt lijnen in beeld waar wij zelf nooit bij stil hebben gestaan. Dat maakt ook dat het plaatje klopt. Het huis lijkt nu ruimtelijker terwijl er meer in staat. Kortom; Chris is een aanwinst geweest voor ons. Prettig, laagdrempelig, professioneel, creatief en hij weet waar hij het over heeft.  Topper!"

Leander (Aorta Business Intelligence) - Loon op Zand
"Chris heeft een advies en ontwerp gemaakt voor de inrichting van ons nieuwe kantoor 'Het huis van de informatie" Het totale plan, inclusief inrichting en kleurstelling, hebben we bijna compleet overgenomen en sluit erg goed aan bij de uitstraling van ons pand, maar, niet geheel onbelangrijk, ook bij de uitstraling die wij als organisatie voor ogen hebben. Het is één geheel geworden waarin het ongelofelijk fijn werken is en waarbij we volop complimenten krijgen van onze medewerkers en relaties. Dat zegt genoeg!"

Kevin & Jolien - Tilburg
"Wat een vakman! Voor thuis wilde ik graag af van de witte muren, maar hoe kies je de juiste kleur en laat je het accent op de juiste plekken vallen? Chris heeft voor ons moodboards gemaakt met daarbij een kleuradvies. Hier kon ik wat mee! Ik wordt elke dag vrolijk als ik thuis kom, stap voor stap voeren we Chris zijn plan door en klopt het plaatje steeds meer. Het is heel erg prettig werken met Chris, hij heeft maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat je zoekt." 

Bodo & Petra - Tilburg
"Na onze online zoektocht naar interieuradvies uiteindelijk met 2 partijen persoonlijk kennis gemaakt voordat we een keuze hebben gemaakt, waaronder Chris. Zowel het eerste telefonische contact, alsmede het eerste gesprek op zijn kantoor waren prettig en professioneel. Chris had zich goed voorbereid, luisterde zorgvuldig naar onze wensen en kwam gelijk met goede ideeën. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een inrichting die helemaal bij ons past, met name een goed advies qua ruimte indeling maar ook praktische tips t.a.v. lokale leveranciers, RAL-nummers en 06-nummer hebben ons echt geholpen. Dank Chris!"

Pieter Voogt (PauwR Digital Marketing) - Tilburg
"Chris brengt woon- en werkgeluk in huizen en kantoren. Elke dag, zowel thuis als op het werk, genieten wij nog van zijn ideeën en adviezen. Daarom ook kan ik Studio'OW met een gerust hart aanbevelen, bij deze!"

Nicole van Wieringen (Van Wieringen Werving & Selectie) - Tilburg
"Ik heb Studio'OW in de hand genomen voor zakelijk advies op maat en dat maakt Chris meer dan waard. Hij is enorm creatief en een echte vakman. De volgende keer schakel ik Studio 'OW zeker weer in!"

Dennis Verhoof (Verhoof Flooring) - Tilburg
"Helder en goed communiceren maakt samenwerken met Chris erg prettig! Qua resultaat spreken de foto's op deze pagina natuurlijk voor zich. Verhoof Floor Systems en Studio'OW zijn geen vreemden van elkaar!"

Angelo Hellmig (ACG Schilderwerken) - Tilburg
"Chris maakt prachtige ontwerpen waar wij er een aantal van hebben mogen realiseren op het gebied van schilderwerk en behangwerk.
Het is ook nog eens een super fijn persoon om mee te werken en een echte vakman!"

Christ & Nannie Vermeer (Restaurant Bij Vermeer) - Tilburg
"Professioneel en persoonlijk. Speelt op de wensen van de klant in. Zowel m.b.t. ontwerp, realisatie als budget."

Jeroen & Brenda - Goirle
"Meerdere malen heeft Chris ons perfect geholpen met verbeteringen in ons huis, hij weet ideeën goed visueel over te brengen en raakt details die bepalend zijn in het eindresultaat. Een top adviseur!"

Merel & Bart - Breda
"Leuke, sprankelende, originele ideeën en service op maat! Super advies, begeleiding en realisatie."

Pim & Annemijn - Tilburg
"Chris weet als geen ander je wensen om te zetten naar realistische mogelijkheden! Hij heeft onze dromen op papier gekregen en die gaan we nu in werkelijkheid brengen!"

Stijn & Jeske - Tilburg
"Gewoon een topper! Luistert goed naar je wensen en weet deze goed te vertalen naar prachtige ontwerpen"

Aram & Katrien - Tilburg
"Chris kan goed luisteren naar je wensen en je totaal verrassen met een ontwerp dat precies aansluit bij je wensen, maar je nooit van tevoren had kunnen bedenken. Het maakt niet uit of het nu gaat om één enkele kamer in een woonhuis of de restyling van een bedrijfspand. Chris neemt er de tijd voor en komt iedere keer weer met prachtige en haalbare ontwerpen!"

Siem & Jikke - Tilburg
"Bij de aankoop van ons nieuwe huis en de daarbij noodzakelijke verbouwing heeft Chris ons ontzettend fijn geholpen.
Chris is meegegaan met ons toen we het huis voor de tweede keer gingen bezichtigen en heeft op basis daarvan een super gaaf ontwerp voor de gehele benedenverdieping gemaakt. Kort na de bezichtiging is Chris bij ons langsgekomen om het 3d-ontwerp aan ons te laten zien en het was precies wat we in gedachte hadden. Naast dit ontwerp kwam Chris ook met een kleur- en lichtadvies, interieuradvies en contactpersonen / suggesties voor bedrijven voor onder meer het stucwerk, de vloer, gordijnen en meubels.
Hierna stopte het werk van Chris niet. Hij toonde regelmatig interesse in het proces en bood daar waar nodig nog hulp om zijn kennis en contacten op de juiste manier in te zetten.

Chris speelde perfect in op onze wensen en door zijn mensenkennis sloot dit ook volledig aan op wat wij wilden. Hij is makkelijk bereikbaar, oplossingsgericht, durft out of the box te denken, is vernieuwend en een fijne vent om mee te sparren bij vragen over de juiste producten.
We wonen nu inmiddels 4 maanden in ons huis en we genieten nog elke dag van het geweldige resultaat. Bij een volgend project roepen we zeker weer de hulp in van Chris.
Hartstikke bedankt!!"

Mark & Maartje - Tilburg
"Onze keuken van 25 jaar oud was aan vervanging toe. Who, you gonna call? Chris Gadellaa natuurlijk. Hij maakte twee mooie 3-D-ontwerpen in de stijl die wij redelijk algemeen aan hem hadden beschreven. Die vertaling (van een vaag concept naar een strak ontwerp) was bij hem in hele goede handen. Hij snapte wat wij wilden, misschien zelfs voordat wij het zelf wisten! Hier wat aanpassen, daar wat bijschaven en wij hadden op papier een gave, eigen, bijzondere keuken. En wie is er dan beter om te vragen ook de begeleiding en uitvoering te coördineren, ons te adviseren bij de 101 keuzes die je moet maken en te zorgen dat het papieren ontwerp ook in de praktijk zo uitpakt? 

Chris, bedankt voor je creativiteit en je ondersteuning. Voor iedereen die twijfelt: is het Studio Ow of is het Studio O-wee? Voor mij is het duidelijk: Studio Ow-kay!"

Wil & Mieke - Rosmalen
"Studio’OW, in de persoon van Chris Gadellaa, heeft ons nieuwe huis omgetoverd tot een klein paleisje. Chris is een man met grenzeloos mooie en gedurfde ideeën. Hij bedenkt dingen, die nooit in ons op zouden komen. In 2015 kochten we een vrijstaand huis in de wijk Maliskamp te Rosmalen. Chris hielp ons met een origineel en strak plan. Op een avond kwam hij ons een map met tekeningen brengen, nadat hij goed had rondgekeken in ons oude interieur. Het plan was onmiddellijk perfect en we gingen met elkaar in zee. Hij heeft alle beloften ingelost en is een man waar goede afspraken mee te maken zijn. Hij stuurt de hulptroepen goed aan. De communicatie is direct, effectief en vriendelijk bovendien. Het eindresultaat is prachtig. Home is where the heart is, mede dankzij Chris. Hij heeft een en ander prima begeleid, een hele zorg minder. Kortom: hoge hoed af voor Studio’OW, ga dus gerust met ze in zee. O ja, en als u er dan eindelijk woont, komt Chris nog lichtspotjes richten en vertellen welk schilderij waar moet."

Daffy de Vyldre (De Vyldre Millinery) - Tilburg
"Beste Chris, Toen ik met het opstarten van mijn winkel aan de slag ging had ik geen idee hoe ik het er moest laten uitzien. Ik wilde een toegankelijke winkel, met een eigentijds karakter, zonder dat het koud of te modern over zou komen. In het gesprek wat we hadden kwam heel snel naar voren dat jij feilloos begreep waar retail eindigt en couture begint. De vertaalslag naar een interieurontwerp was voor u kinderspel. Veel dank voor de goede tips in verband met het lichtplan en de veiligheid voor mijn producten! wat een gaaf ontwerp! Heel veel dank hiervoor! Met vriendelijke groeten, Daffy de Vyldre."

Saskia Smulders - Tilburg
"Ik ken Chris vanuit het BNI chapter de Watertoren, waar wij beiden trots lid van zijn. In de afgelopen maanden heb ik zulke mooie dingen van hem voorbij zien komen en enhousiaste verhalen gehoord over geraliseerde projecten van hem. Dit was de reden waarom ik juist Chris heb benaderd om mee te denken over mijn keuken die ik graag wil gaan verbouwen. Chris is bij mij thuis komen kijken naar de huidige ruimte, heeft mij vervolgens veel (open) vragen gesteld, aandachtig geluisterd, is gaan meten, heeft foto's gemaakt en begon meteen te schetsen. Vervolgens heeft hij in een hele korte tijd mijn wensen en zijn ideeen verwerkt tot een geweldig voorstel! Niet 1 maar 3 opties legde hij me voor. Alledrie prachtig, maar 1 ervan was meteen in de roos. Hierna is hij aan de slag gegaan om een prijsoverzicht te maken. Grondig, reeel en overzichtelijk. Hij laat hierbij niets aan het lot over. De realisatie-datum moet nog geprikt worden, maar met Chris als begeleider van de verbouwing gaat dat zeker goed komen. 

Chris is daarnaast ook nog een ontzettende warme persoonlijkheid. Hij heeft voor mij de gunfactor. Ik wil hem dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een betrouwbare, bevlogen en kundige interieurontwerper. Dank je Chris!"

Tommy Grein (Q-Promotions) - Tilburg
"Super snel gehandeld met een heel gaaf eindresultaat."

Fam. Schräder - Goirle 
"Een fijne en leerzame samenwerking! De goede en leuke ideeën werken inspirerend en wekken een hoog enthousiasme, niet alleen bij ons maar ook bij bezoekers." 

Ron Adriaensen (Bouwen Met aannemersbedrijf) - Goirle 
"Betrouwbaar, vakkundig, flexibele en prettige samenwerking!"

Dennis Vogels (Vogels Bouwmanagement) - Tilburg 
"Chris maakt schitterende, moderne en verfrissende ontwerpen waardoor ruimtes perfect op elkaar aansluiten zodat je meteen een totaalbeeld krijgt van de gewenste eindsituatie. Chris, in het bijzonder bedankt voor je creativiteit bij het realiseren van o.a. het project bij Tristar, DS Smith, Agristo en B&G Hekwerk. Leuk om met je samen te werken."

W. Swinkels - Nijmegen
"Dag Chris, bij deze laat ik je weten dat ik vele mooie reacties heb gekregen op de verandering van mijn keuken/woonkamer. Natuurlijk wil ik jou nog eens danken voor de wijze waarop jij mij een goed werkbaar woonadvies heb gegeven. Het is heerlijk te ervaren dat je met simpele en bestaande woonelementen je woonplezier zo kan verhogen. Ik heb er met familie en vrienden al ontzettend van genoten. Ik ga nog foto's maken van mijn heerlijk woongenot en je deze dan toesturen. Ik wil eenieder uitnodigen hiervan kennis te nemen. Beste Chris, goede voortzetting met die mooie talenten van je."

 P. Rutteman-van Gijsel - Noord-Holland 
"Wij hebben Chris gevraagd om onze badkamer te ontwerpen. Van begin tot eind heeft Chris ons op een zeer prettige manier begeleid. De ruimte kende een bouwkundige uitdaging, maar door enkele praktische oplossingen en duidelijk uitgetekende modellen voor de aannemer is de ruimte functioneel en zeer ruimtelijk geworden. De gekozen materialen zijn van dusdanige kwaliteit dat de badkamer er nog steeds als nieuw uit ziet. Chris, voor ons volgende project, de woonkamer en de meubels, komen we graag weer bij jou!"

 S. van Boxtel (ACES Direct) - Tilburg 
“In STUDIO’OW vonden wij een partner die ons DNA heeft vertaald in een strakke, frisse en moderne kantooromgeving.
Onze medewerkers voelen zich nog meer thuis, op ons kantoor. Door een professionele aanpak is onze identiteit zelfs versterkt. STUDIO’OW is voor ieder bedrijf een welkome aanvulling!”

Bram Sauer - Goirle 
"Zelf hadden we al lang nagedacht over onze 1ste verdieping en hoe hierin al onze wensen te verwerken. We dachten dat het niet echt mogelijk was totdat we in contact kwamen met Chris. Na het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat er veel mogelijk was. Erg knap hoe hij naar een ruimte kan kijken en deze blanco te benaderen. In het tweede gesprek bevestigde de perfect uitgewerkte tekeningen dat al onze wensen mogelijk bleken! Chris wilde graag onze suggesties meenemen zodat we samen tot een definitieve versie kwamen waarna de start van het project snel volgde. Door de samenwerking met Ron Adriaensen van BouwenMet... en tussentijdse contacten met Chris is het verworden tot een fantastisch eindresultaat waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. De 1ste verdieping had eigenlijk altijd zo moeten zijn!"

S. van Roessel (Gasterij de Commanderie) - Riel 
"Onlangs heb ik voor Gasterij de Commanderie advies ingewonnen bij Studio'OW,Chris heeft mij toen uiterst netjes en vakbekwaam geadviseerd.
Wat hij erg goed deed is mijn blik verbreden, en mij andere mogelijkheden en toepassingen van materialen laten zien. Hieruit volgend is hij tussenpersoon geweest bij de aankoop van diverse gordijnen voor onze Orangerie, naar ieders tevredenheid. Gasterij de Commanderie dankt Chris en Studio'OW dan ook voor de plezierige samenwerking!" 

J. van Erven (Ergoform) - Goirle
"Studio'OW heeft onze nieuwe showroom ontworpen. Er is gebruik gemaakt van lichte maar toch kenmerkende kleuren. Chris heeft een duidelijke visie aangaande de routing en zichtlijnen. We hadden maar een beperkt budget maar het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen en is fantastisch. Ook de samenwerking is ons uiterst goed bevallen. Dikke aanrader voor de zakelijke en particuliere klant!" 

Pim Smolders - Tilburg 
"Ons appartement staat al zo'n 4 jaar (sinds 2010) te koop. De huizenmarkt ligt al een behoorlijke tijd op z'n gat. Na een aantal keren een flinke prijsverlaging doorgevoerd te hebben, wilden we het eens over een andere boeg gooien. Chris had al eerder een "balletje" opgegooid. Met een aantal veranderingen binnen ons appartement, waar de toekomstige bewoners mee aan de slag kunnen en wat praktische tips voor de korte termijn, zijn wij Chris dankbaar voor het resultaat en de fijne samenwerking. Duidelijke, snelle communicatie en een zeer prettige manier van begeleiden!"

Marloes Wouters (Broeder Liplap & Café D'n Brands) - Goirle 
"Chris heeft bij ons een zaal onder handen genomen. We wisten totaal niet wat we wilden, maar door goede, gerichte vragen had Chris snel door welke kant we op wilden. In een mum van tijd kregen we een aantal schetsen te zien, waar meteen de juiste voor ons gevoel bijzat. Tot de dag van vandaag zijn we zeer content met deze keuze."

Deni & Thom - Goirle 
"Chris, het was even lastig toen je met vakantie ging. Alles was zeer goed uitgetekent en voorbereidt door jou en tóch waren er wat vragen vanuit de werklui waar we zelf een besluit in hebben moeten nemen. Achteraf niet eens zo'n gekke oplossingen ;-) Verder was alles pico bello, en we zijn zeer tevreden zoals je al weet."

Stijn van der Burgt (Fysio Binnenstad) - Tilburg 
"Studio'OW heeft onze nieuwe en sfeervolle praktijk ontworpen, Fysio Binnenstad. Top ontwerpen! Chris is een kei in het vertalen van je wensen en ideeën naar een mooi en stijlvol ontwerp.
Hij adviseert en denkt mee, zodat er een top ontwerp uitkomt."